На Львівщині з 17 серпня на залізничній станції «Самбір» припинять продаж квитків і висадку пасажирів

Новини 15 Серпня, 2020 4 599

Фото: Главком

«Укрзалізниця» припиняє продаж квитків і скасовує поїзди

У компанії «Укрзалізниця» розповіли, які поїзди будуть скасовані через епідеміологічну ситуацію в країні. 

З понеділка, 17 серпня, на залізничних станціях Самбір, Дубно та Клевань буде здійснюватися тільки висадка пасажирів, без посадки.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив в Telegram міністр інфраструктури Владислав Криклій. Рішення прийняла Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на трьох залізничних станціях – Самбір, Дубно та Клевань з 17 серпня здійснюватиметься лише висадка пасажирів (без посадки).

Також з цих станцій не продаватимуться квитки на 6 пар поїздів:

№98/97 Ковель— Київ,

№49/50 Київ —Трускавець,

№45/46 Ужгород —Лисичанськ,

№231/232 Івано-Франківськ — Генічеськ,

№217/218 Київ —Рахів,

№743/744 Київ —Львів.

Як зазначається, пасажири, які захочуть відмовитися від поїздки через закриття цих станцій для посадки, зможуть повернути проїзні документи зі 100% відшкодуванням вартості через залізничні каси або інтернет.

Нагадаємо, що в Україні до цього дня діє адаптивний карантин, який спрямований на те, щоб зупинити поширення небезпечного захворювання. У зв’язку з цим вся територія країни умовно поділена на чотири зони в залежності від кількості заражених людей на 100 тисяч чоловік.

Коментарі

Позначки: , , , , ,