На Львівщині введено обмеження руху великовагового транспорту автошляхами області

Новини 20 Червня, 2018 264

Фото: Державне агентство автомобільних доріг України

Державне агентство автомобільних доріг України ввело тимчасові обмеження руху великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь у 7 тонн автодорогами загального користування у денну пору доби, коли температура повітря становитиме вище 28°C.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції області.

Як наголошується у повідомленні, працівники поліції скеровуватимуть водіїв великовагових автомобілів, які підпадають під обмеження, на спеціальні майданчики для тимчасового відстою.

Як повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України, обмеження вводиться для збереження дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування у період спекотної погоди та на виконання вимог Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.07 №879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування».

Для інформування водіїв про тимчасове обмеження руху встановлені відповідні знаки та панно на автомобільних дорогах. Службою автодоріг області визначено місця для відстою транспортних засобів у межах смуги відведення автодоріг та поблизу об’єктів дорожнього сервісу, яким заборонено рух у світлу пору доби по області

Дане обмеження діє і в інших областях України.

 

 

Коментарі

Позначки: ,