На Львівщині у РДА скорочують працівників

Новини 07 Лютого, 2020 741

Фото: "Прикордоння"

Роботу відділів Жовківської районної державної адміністрації було оптимізовано.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє  газета “Прикордоння”.

Як зазначається, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації та розпорядження голови Жовківської РДА низку структурних підрозділів Жовківської РДА було об’єднано, а посади керівників – скорочено.

Так, відділ персоналу апарату об’єднано з юридичним відділом, а також додано повноваження щодо виявлення корупції. Відтак, у структурі Жовківської РДА з’явився сектор персоналу, юридичної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату.

Загальний відділ об’єднано з відділом інформаційної діяльності та комунікації, організаційної роботи у сектор документообігу, інформаційної діяльності та організаційної роботи.

Відділ культури і туризму та сектор молоді та спорту об’єднані у відділ культури, молоді та спорту. Його очолила Ольга Калиновська.

Відділ містобудування та архітектури, сектор житлово-комунального господарства, відділ агропромислового розвитку, відділ економічного розвитку та торгівлі об’єднано в управління містобудування, архітектури, житлового-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля. Його очолив Орест Цап.

Посади керівників з обслуговуючого персоналу скорочені, а замість сектору з питань цивільного захисту працюватиме лише головний спеціаліст з питань цивільного захисту.

Сектор державної реєстрації роз’єднано на державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та державного реєстратора юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Коментарі

Позначки: , ,