На Львівщині після жахливої ДТП копи взялись за «смертельне» перехрестя (ВІДЕО)

Новини 04 Квітня, 2020 1 527

Фото: ФБ/Ігор Білянський

Як моральний «підсрачник» керівника поліції змусив сокальських правоохоронців усувати недоліки

Після ДТП, яке сталося 1 квітня на перехресті в селі Бендюга Сокальського району, коли зіткнулося два автомобілі і  загинуло троє людей – 18-річна дівчина, її мама та бабуся (травмованих водія і ще одного пасажира цієї ж автівки госпіталізували), поліція почала усувати недоліки на «смертельному» перехресті.

Як пише «Четверта студія» на своїй сторінці у ФБ Ігор Білянський повідомив, що звернувся до очільника ГУ Нацполіції у Львівській області Василя Віконського і лише після цього працівники поліції взялися роботи з усунення недоліків на перехресті, де сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як написав 1 квітня Ігор Білянський на своїй сторінці у ФБ, «Бендюга і її смертельне перехрестя, точніше Сокаль і його недієздатні правоохоронні органи. За всі смертельні і аварійні випадки винні лише ви. Скільки ще повинно загинути і травмуватись людей, щоб ви хоча б щось зробили для вирішення даної проблеми. Рішення дуже просте. Облаштуйте дане перехрестя кільцем! Встановіть нормально дорожні знаки, а не ховайте їх в деревах Моя неповага, а точніше огида до поліції Сокаля.

Звертаюсь до керівника львівської поліції Василя Віконського. Розберіться з вашими «мудрими» працівниками і вирішіть проблему з даним перехрестям. Доказ тому, що всім байдуже на цю проблему, прикріпляю відео, щоб ви знайшли дорожній знак який ваші  підлеглі бачать, а водії ні», – зазначається у дописі Ігоря Білянського.

Опубліковано Ігором Білянським Середа, 1 квітня 2020 р.

Вже наступного дня. 2 квітня, Ігор Білянський написав на своїй сторінці у ФБ, що після звернення, Василь Віконський оперативно відреагував і на бендюзькому перехрестю почались роботи з усунення усіх недоліків.

«Ще залишились достойні поліціанти! Вчора своїм постом про бендюзьке перехрестя я звернувся до керівника поліції Львівщини  Василя Віконського і через 15хв хвилин він мені зателефонував. 2 квітня о 10.00, Василь Віконський вручив моральних підсрачників керівникам Сокальськоі поліції. І зверніть увагу,  як вчасно поданий підсрачник робить чудеса. На бендюзькому перехрестю почались роботи з усунення усіх недоліків. Завтра повинні встановити нові знаки і перемістити ближче до дороги. І розглядається питання по будуванню дорожнього кільця. Дана проблема перехрестя на особистому контролі керівника поліції Львівщини», – зазначив у своєму дописі Ігор Білянський.

 

Як повідомлялося, в ДТП загинула сім’я студента факультету механіки та енергетики ЛНАУ Юрія Сидоренка. Сам він з травмами перебуває в лікарні

На Львівщині 1 квітня  в ДТП загинула сім’я (мама, бабуся і сестра) студента  факультету механіки та енергетики Львівського Національного аграрного університету Юрія  Сидоренка (група Аін-31). Сам він з травмами зараз перебуває в лікарні.

Опубліковано Галиною Дяченко Середа, 1 квітня 2020 р.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,