Мешканців Львівщини просять допомогти постраждалому у ДТП студенту аграрного університету

Новини 02 Квітня, 2020 24 659

Фото з відкритих джерел

В ДТП загинула сім’я студента факультету механіки та енергетики ЛНАУ Юрія Сидоренка. Сам він з травмами перебуває в лікарні

На Львівщині 1 квітня  в ДТП загинула сім’я (мама, бабуся і сестра) студента  факультету механіки та енергетики Львівського Національного аграрного університету Юрія  Сидоренка (група Аін-31). Сам він з травмами зараз перебуває в лікарні.

Як пише “Четверта студія”, мешканців Львівщини просять  фінансової допомоги для лікування Юрія Сидоренка, який втратив родину і перебуває на лікуванні.

«Просимо за можливості допомогти Юрію Сидоренку  фінансово. Номер картки, на яку можна переказати кошти: 5168 7555 2815 6785», – повідомляється на сторінці факультету механіки та енергетики ЛНАУ у ФБ.

Як повідомляє LMN,  1 квітня на перехресті в селі Бендюга Сокальського району, що неподалік Червонограда, зіткнулося два автомобілі. У ДТП загинуло троє людей – 18-річна дівчина, її мама та бабуся. Травмованих водія і ще одного пасажира цієї ж автівки госпіталізували.

«На це страшно дивитися. Машина, пасажири якої загинули, розбита вщент. У водія -побита голова, він у лікарні. А його сім’ї вже немає в живих, – розповідає  мешканка Бендюги Любов Смілка. – Ці люди – зі сусіднього села Корчин. Їхали у Червоноград. Їм назустріч вилетів бус, зіткнулися. Водій бусу наче не постраждав, а тут таке невимовне горе».

У Корчині на Радехівщині зазначають, що родина Сидоренків їхала у Червоноградську лікарню. 18-річну Вікторію везли на обстеження 40-річна мама Ірина та 60-річна бабуся Галина Дмитрівна. За кермом був брат дівчини Юрій. Також разом з ними їхав дядько Володимир, мамин брат.

«Кажуть, що Юра в кращому стані, ніж його дядько. За життя обох зараз борються лікарі, – говорить голова Корчинської сільської ради Ольга Ткачик. – Навіть не знаю, як ми це переживемо. Галина Дмитрівна була у нас керівником народного дому. Раніше співала разом з Василем Марцинюком, який торік помер. По усій окрузі з концертами їздили. Її чоловік був в Англії на заробітках. А син поїхав, аби його привезти. Тепер обох через карантин не пускають в Україну».

Очевидці моменту зіткнення виклали відео у Фейсбук.

Опубліковано Галиною Дяченко Середа, 1 квітня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,