На Львівщині обговорили розвиток ОТГ

Новини 21 Березня, 2019 27
На Львівщині обговорили розвиток ОТГ

На Львівщині обговорили розвиток ОТГ

Сьогодні 21 березня відбувся круглий стіл щодо додаткових можливостей розвитку об`єднаних територіальних громад. Про це пише прес-служба ЛОДА.

В межах зустрічі порушили питання використання фандрейзингу для розвитку ОТГ, формування інвестиційних паспортів громад та роль громадських організацій в діяльності та розвитку ОТГ.

Начальник управління інвестиційної політики Роман Матис в своєму виступі про інвестиційні стратегії для територій і формування інвестиційних паспортів громад зазначив: «Довгострокові стратегії мають місце бути, але наразі найбільший акцент має робитись на розробленні короткострокових планів. ОТГ повинні розуміти, що хочуть бачити протягом наступних щонайбільше трьох років. Дуже важливим є знати свої переваги і як їх використати в промоції територій, щоб зацікавити потенційного інвестора. Бізнес знає, що йому відкривати, єдине, що його цікавить – локація з можливостями. Тому найлогічніше зі сторони громад це відкрити перед інвестором свій потенціал і можливості».

У заході взяли участь представники управління фінансового аналізу та регіонального розвитку, департаменту МТД та міжнародного співробітництва, управління інвестиційної політики та ГО «Інститут транскордонного співробітництва та європейської інтеграції».

На Львівщині обговорили розвиток ОТГ

На Львівщині обговорили розвиток ОТГ

Коментарі

Позначки: , , ,