МОН закликало освітні заклади перейти на дистанційне навчання до кінця тижня

Новини 10 Жовтня, 2022 82

Сергій Шкарлет. Фото: Укрінформ.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет закликав начальників обласних військових адміністрацій та керівників закладів освіти проводити навчання дітей у дистанційному форматі. Таку заяву він зробив через масований обстріл РФ України.

Навчати дітей в онлайн-форматі необхідно щонайменше до кінця поточного тижня – 14 жовтня, наголошує глава МОН у Telegram.

“Шановні освітяни, учні, батьки, студенти! Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. Звертаюся до начальників ОВА та керівників закладів освіти! Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу. Тому прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14.10.2022)”, написав Шкарлет.

Також міністр закликав громадян не нехтувати правилами поведінки та спускатися в укриття під час сигналу “повітряна тривога”.

Нагадаємо, у понеділок 10 жовтня, РФ завдала масованого ракетного удару по території України. Станом на 11:40 РФ випустила 83 ракети, 43 з них збила українська ППО.

Коментарі

Позначки: ,