Місце Ірини Луценко в Раді займе В’ятрович

Новини 12 Листопада, 2019 318

Фото: УНІАН

Народний депутат Максим Бужанський (фракція «Слуга народу») закликав Верховну Раду не позбавляти достроково депутатських повноважень Ірину Луценко (фракція «Європейська солідарність»), оскільки тоді до Верховної Ради зайде колишній директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Як передає «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, про це він заявив під час обговорення питання про дострокове припинення повноважень Луценко.

За словами Бужанського, наступною у виборчому списку «Європейської солідарності» є Наталія Бойко, яка б мала зайти до ВР після припинення повноважень Луценко.

«Та Наталія Бойко зняла свою кандидатуру і раптом опинилася радницею нашого прем’єр-міністра. Скажіть мені: це те, що ви обіцяли своїм виборцям? Замість Луценко заведете радницю прем’єр-міністра, щоб В’ятрович зайшов до Ради (відповідно до виборчого списку партії «Європейська солідарність» наступним за Бойко є В’ятрович – ред)», – сказав Бужанський.

У відповідь голова Верховної Ради Дмитро Разумков наголосив: «Політика політикою, але якщо людина звертається, що вона не може виконувати свої обов’язки, то треба приймати рішення. А хто вже входить по списку, це вже інше питання», і непорядно буде когось примушувати працювати у ВР.

Як повідомлялося, парламент 275 голосами достроково припинив депутатські повноваження Луценко.

 

Коментарі

Позначки: , ,