Медики в шоці: львівському безхатьку роблять рентген і томографію 52 рази на рік (ФОТО)

Новини 21 Вересня, 2019 668

Медики швидкої допомоги Львова вкотре намагаються привернути увагу до  викликів бригад швидкої допомоги до волоцюг і безхатьків, яких вони змушені  забирати з вулиць Львова до медзакладів. Як зазначають медики, виклики до цієї категорії громадян повторюються регулярно, а в цей час невідкладної  допомоги можуть потребувати інші люди…

Пост про черговий  випадок виїзду медиків до безхатька, який став постійним «відвідувачем» лікарень, де його змушені мити та обстежувати, а він при цьому хамить персоналу, написала на сторінці спільноти «САМА «швидка» допомога» у ФБ медик Світлана Білецька.

Скриншот ФБ

«Знову нам перепало ось це. Плювалися всі члени бригади, медсестри і санітари приймального покою,дівчата і жінки відмовляються цю гидоту возити на обстеження через його хамство і дикий сморід. Кричали в один голос, щойно в понеділок з ним морочилися, а ми знову його привезли. Співчуваємо всім нашим бригадам і працівникам приймального покою.

Фото: ФБ/”САМА “Швидка допомога”

Хотілося б,щоб на рівні адміністрації якось або спростилася госпіталізація для нього без консультації нейрохірурга, або виділили в центрі якийсь люк іменний чи підвал глибокий, щоб далеко не возити і не витрачати державні кошти..

Кожне відвідування травмпункту для консультації нейрохірургом закінчується рентгеном у 8 лікарні і комп’ютерною томографією у лікарні швидкої допомоги. Отже, його голова проходить через обстеження кожні 4-7 днів. Тобто мінімум 52 рази на рік…..», – про це йдеться у дописі Світлани Білецької.

Скриншот ФБ

Як раніше повідомлялося, як міська влада Львова робить бомжів талісманами міста.

Фото: ФБ/”САМА “швидка допомога”

Як повідомлялося, Садовий буде купати безпритульних.

Фото ілюстративне. Джерело: hi.dn.ua

 

 

Коментарі

Позначки: , ,