Як міська влада Львова робить бомжів талісманами міста (ФОТО)

Новини 24 Серпня, 2019 2 413

Фото: ФБ/"САМА "швидка допомога"

Медики закликають не викликати «швидку» до п‘яних волоцюг

У спільноті «САМА «швидка» допомога»  Світлана Білецька розповіла про один з випадків, коли у Львові медики швидкої допомоги приїжджають на виклик до волоцюги у стані алкогольного сп’яніння, і зазначає, що волоцюгам «мер зробив всі умови для процвітання,  тепер ще їх бездурно митимуть,годуватимуть і одягатимуть». Описуючи ситуацію, яка з її слів стала звичною для викликів «швидкої» у Львові, вона закликала не викликати швидку допомогу, щоб медики мали змогу надавати  допомогу людям, які в цей час можуть її дійсно потребувати.

Скриншот ФБ

«Ось цю “людину” наша бригада підібрала в центі міста біля пам‘ятника Д.Галицькому. Викликав нас піший патруль, бо бомжі не можуть валятися по місту. В їх супроводі “людину” було проконсультовано і запроторено у наркологічне відділення. Бо куди інакше? За дві доби,співробітники розповідають, що цю особу мали з подачі міськради оформити у психлікарню, ніби куди його і було відвезено….

І опа, знову радість. Минулого чергування  наша бригада привозить чергового лежуна на Топольну для консультації і трансферу в ЛОНДон – а нам намагаються втулити ще одного пасажира, який “вже давно спить в коридорі і вас чекає”. Охорона почала його будити, здійнявся галас і крик. Воно махало ногами,відбірно лаялося і хамило.

Тепер треш: “людина” сідає на ношах, під ним калюжа сечі, вона в шкіряних штанах і вимагає “піть і одеяло укрится”. Не отримавши бажаного, злазить з нош і самостійно йде до виходу, залишаючи за собою по всьому коридору слід зі штанин про напрямок його руху. Дійшовши до місця де зупиняються швидкі, дістає свій “трансбойт” і починає поливати шлях до фонтану… І ця “людина” проспавшись в приймальному покої почимчикувала в сторону дороги.

Через виклик ми знову попадаємо на Топольну, де нам повідомляють,що цю особу знову привезли в лікарню, знову проконсультували і якась інша бригада його таки завезла в наркологію.

Навіть не хочу заретушовувати це лице. Він талісман нашого міста! Для таких як він мер зробив всі умови для процвітання! А тепер ще їх бездурно митимуть, годуватимуть і одягатимуть… Якийсь трішки не вірний підхід до питання…

Люди не викликайте швидку до цієї особи!», – йдеться у дописі Світлани Білецької у спільноті «САМА «швидка допомога».

Фото: ФБ/”САМА “швидка допомога”

 

Коментарі

Позначки: , , ,