Маланич знову став очільником Держекоінспекції у Львівській області

Новини 02 Липня, 2020 940

Микла Маланич. Фото: Варіанти

Державна екологічна інспекція України повідомляє, що за результатами проведеного добору на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області визначено кандидатуру Миколи Маланича.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на офіційному сайті Державної екологічної інспекції України.

Як зазначається у повідомленні, Державна екологічна інспекція України повідомляє, що за результатами проведеного добору відповідно до наказу Держекоінспекції від 18.06.2020  № 207 на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції  у Львівській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору відповідно до законодавства, шляхом укладення контракту, визначено кандидатуру Маланича Миколи Миколайовича.

Як пишуть “Варіанти”, Микола Маланич очолюватиме Держекоінспекцію у Львівській області на час карантину замість Назара Бекетова.

Зазначимо, лише у травні цього року тимчасовим керівником Держекоінспекції Львівщини призначили Назара Бекетова, координатора ВГО “Зелений Фонд” у Західному регіоні.

Нагадаємо, до Бекетова керівником Держекоінспекції Львівщини був Микола Маланич, якого у грудні 2019 року звільнили з посади.

Микола Маланич у 2007 році обіймав посаду провідного спеціаліста Сокальського міжрайонного відділу з контролю за використанням та охороною земель, а у 2009 році – начальника відділу Центрального регіонального відділу з контролю за використанням і охороною земель.

З 2012 року він був спеціалістом відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Львівській області.

У 2018 році Маланич задекларував 463 364 грн загального доходу.

Коментарі

Позначки: ,