Лише “Європейська Солідарність” може забезпечити відновлення територіальної цілісності, вступ України до ЄС та НАТО, – Мустафа Джемілєв

Новини 09 Червня, 2019 84
Порошенко представляє першу десятку "Європейської Солідарності" . Фото УП

Порошенко представляє першу десятку "Європейської Солідарності" . Фото УП

Петро Порошенко та Партія “Європейська Солідарність” беруть участь у дострокових парламентських виборах для відновлення територіальної цілісності України, вступу нашої держави в ЄС та НАТО. Про це народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив сьогодні з трибуни з’їзду Партії “Європейська Солідарність.”

“Ми ідемо на дострокові парламентські вибори у дуже тривожний для нашої країни час. В результаті нападу на нашу державу п’ять  років тому, частина нашої держави окупована. Тим не менше, за останні п’ять років було багато чого зроблено. Зараз ми маємо одну із найсильніших в Європі армій. Нам вдалося на тільки зупинити ворога, а й частково звільнити території. Нам вдалося внести зміни до Конституції, які зробили незмінним курс України до ЄС та НАТО. Вперше за кілька століть нам вдалося добитися незалежності Української православної церкви. Це величезний плюс для зміцнення української безпеки та незалежності”, – заявив Мустафа Джемілєв.

Народний депутата зазначив, що завдяки Петру Порошенку, Україні вдалося створити світову коаліцію на підтримку України: “Я впевнений, якщо антиросійські санкції будуть продовжені та посилені, дуже скоро відновимо територіальну цілісність нашої держави та станемо повноправними членами ЄС. Але для цього дуже важливо, щоб законодавча гілка влади було представлена відповідальними політичними силами. І найвідповідальнішою з партій я вважаю Партію “Європейська Солідарність”.

Коментарі

Позначки: