Львівський госпіталь ветеранів війн та репресованих отримає автономну кисневу станцію

Новини 20 Листопада, 2020 2 005

Порошенко передав кисневу станцію госпіталю у Винниках. Фото: Четверта студія

Це дасть можливість автономно забезпечити до 10 реанімаційних ліжок киснем

Від фонду Петра Порошенка Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих отримає автономну кисневу станцію. Це дасть можливість автономно забезпечити до 10 реанімаційних ліжок киснем.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи у ФБ.

«Госпіталь з робочим візитом відвідали п‘ятий президент України Петро Порошенко, депутат Верховної Ради Олег Синютка та голова Українського Лікарського Товариства у Львові Олег Дуда. В ході бесіди були обговеренні нагальні питання та потреби в лікуванні хворих на COVID-19. В якості подарунка від фонду Петра Порошенка, наша установа, отримає автономну кисневу станцію. Це дасть можливість автономно забезпечити до 10 реанімаційних ліжок киснем, що так важливо для наших пацієнтів!»,  – зазначається у повідомленні Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи у ФБ.

Сьогодні наш госпіталь з робочим візитом відвідали п‘ятий президент УкраїниПетро Порошенко, депутат Верховної РадиОлег…

Опубликовано Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи Четверг, 19 ноября 2020 г.

Як повідомлялося, Львівський обласний госпіталь ветеранів та репресованих отримає кисневе обладнання від Фонду Порошенка.

 

Коментарі

Позначки: , , ,