Львівський бронетанковий завод завершив випробування бронемашини «Лев»

Новини 25 Вересня, 2018 226

Фото: ukroboronprom.com.ua

Готовий до її серійного виробництва

ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу держконцерну «Укроборонпром», успішно завершило початково-відомчі випробування броньованої ремонтно-евакуаційної машини (БРЕМ) «Лев» і готово до її серійного виробництва.

Про це повідомляється на сайті «Укроборонпрому».

Як зазначається у повідомленні, машина створена на базі танка Т-72. БРЕМ призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної і колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення її поточного і середнього ремонту в польових умовах.

У відомстві зазначили, що «Лев» оснащений лебідкою з тросом робочою довжиною 200 метрів, яка розвиває тягове зусилля в 22000-25000 кгс, а при використанні додаткових поліспастів – до 75000 кгс. Електрозварювальне обладнання, яке живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, дозволяє проводити електрозварювальні роботи в польових умовах.

«Також БРЕМ «Лев» має кран-стрілу максимальною вантажопідйомністю 12 тонн для проведення в польових умовах монтажу-демонтажу вузлів і агрегатів, зокрема, танкових веж, двигунів, коробок передач, опорних котків і т. П. Додатково машина обладнана вантажною платформою, що дозволяє транспортувати запасні частини, необхідні для проведення ремонтних робіт, вагою до 1,5 тонни», – зазначається у повідомленні.

Передбачена можливість установки на БРЕМ «Лев» двигуна потужністю 780 (840) к/с, що дозволить 41-тонній машині розвивати максимальну швидкість руху до 60 км/ч. Бронемашина може працювати в діапазоні температури повітря від -40 до +40 градусів за Цельсієм, а також має запас ходу не менше 460 кілометрів по ґрунтовій дорозі. Екіпаж машини – три особи, на озброєнні БРЕМ – кулемет НСВТ (КТ-12,7).

Фото: ukroboronprom.com.ua

 

 

Коментарі

Позначки: