Львівський бронетанковий завод передав для війська партію модернізованих танків (ФОТО)

Новини 07 Травня, 2020 385

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» передало для потреб Міноборони чергову партію з 4 танків Т-64 та 2 – Т-72, успішно завершивши контракт з оборонним відомством.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Армія Inform”.

– Частину бронетехніки нам довелось відновлювати в умовах карантинних обмежень, проте ми в стислі терміни здійснили всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу на ЛБТЗ. І як результат, нам вдалося якісно організувати роботу та вчасно передати військовим танки, – повідомив директор ДП «Львівський БТЗ» Віктор Андрощук.

Керівник підприємства також розповів, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки. Таких як танк Т-80, броньованих ремонтно-евакуаційних машини БРЕМ-2 та броньованих тягачів БТС-4 на шасі танка.

– Освоєння нових видів техніки – це тривалий та трудомісткий процес. Але ми ставимо собі амбітні завдання – ремонт та модернізація усіх видів бронетехніки на гусеничному ходу, які є на озброєнні Збройних Сил України. Працюємо та накопичуємо свій потенціал, і нам дуже важливо мати безперебійні наступні державні замовлення. Аби, по-перше, зберегти унікальний колектив професіоналів на робочих місцях, а по-друге, і надалі нарощувати потужності роботи підприємства для збільшення обороноздатності нашої держави, – зазначив Віктор Андрощук.

Нагадаємо, Львівський бронетанковий завод – державне підприємство з 76-річним досвідом роботи, яке займається не тільки ремонтом, але і виготовленням бронетехніки. А саме: виготовлення броньованих пожежних машин ГПМ-72 та ГПМ-54, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ «Лев» та БРЕМ «Зубр» та тактичної броньованої колісної машини «Дозор-Б».

Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 та Т-55 і низки спеціальних інженерних машин, таких, як броньована машина розмінування БМР-2 та інженерна машина розгородження ІМР-2.

Підприємство входить у п’ятірку найбільших платників податків області та забезпечує роботою понад 700 працівників. Середня заробітна плата за перший квартал 2020 року становить понад 16 600 грн., що є майже на 70% більше середньої зарплатні у Львівській області за той самий період.

 

Коментарі

Позначки: , ,