Львівський бронетанковий завод презентував броньовану ремонтно-евакуаційну машину «Лев»

Новини 11 Жовтня, 2018 149

Фото: "Укроборонпром"

На виставці «Зброя та безпека»

ДП «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», представило броньовану ремонтно-евакуаційну машину (БРЕМ) «Лев».

Як повідомляє прес-служба «Укроборонпрому», презентація відбулася на Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека», що проходить у Києві.

Як зазначається у повідомленні, машину створено спеціально для посилення технічного супроводу та оперативного обслуговування українських танкових підрозділів, сформованих з Т-64 і Т-72.

«БРЕМ, яка розроблена на базі танка Т-72, призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної та колісної військової техніки в умовах бойових дій, проведення її поточного та середнього ремонту в польових умовах», – йдеться у повідомленні.

У дежконцерні відзначили, що на БРЕМ «Лев» встановлено лебідка з довжиною троса 200 метрів, електрозварювальне обладнання, яке живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, кран-стріла вантажопідйомністю 12 тонн, що дозволяє проводити монтаж-демонтаж вузлів і агрегатів, зокрема танкових башт, двигунів, коробок передач, опорних котків.

Фото: “Укроборонпром”

«Нещодавно броньована ремонтно-евакуаційна машина ”Лев” успішно пройшла визначально-відомчі випробування. Тож на ”Львівському бронетанковому заводі” готові до її серійного виробництва для потреб українського війська», – інформує відомство.

 

 

Коментарі

Позначки: