Львівську національну філармонію прикрасять живими рослинами

Новини 09 Квітня, 2021 136
Львівська національна філармонія працюватиме онлайн. Фото: Ольга Максимяк.

Львівська національна філармонія працюватиме онлайн. Фото: Ольга Максимяк.

Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика стала одним із переможців проєкту «Zero Waste meets Culture in Lviv». Проєкт реалізується за ініціативи Австрійського бюро кооперації у Львові та Федерального міністерства Австрії з європейських та закордонних справ, яка дає можливість фінансування проєктів на перетині культури і захисту довкілля у культурних установах міста Львова. 

Про це пише Четверта студія.

Ставши одним із переможців, Львівська філармонія отримала грант на реалізацію проєкту “Звучання музики та природи у стінах філармонії”, після реалізації якого інтер’єр Концертного залу Людкевича, фоє та фасад будівлі чудово доповнять живі рослини. Зокрема, у планах філармонії створити у найближчі місяці мобільні фітозони, з живих рослин, які не тільки виконуватимуть декоративну функцію, але й будуть зволожувати й іонізувати повітря.

Також заплановане озеленення фасаду будівлі – вивішування квіткових композицій на балконах та висаджування рослин у великих ємностях при вході у філармонію.

«Завдяки цьому проєкту філармонія ще більше наповниться зеленими насадженнями, що неодмінно чудово доповнить музику, яка звучить у цих стінах вже не одне десятиліття», – йдеться на сайті Львівської національної філармонії.

Проєкт “Звучання музики та природи у стінах філармонії” буде реалізовано за підтримки Австрійського бюро кооперації у Львові та Федерального міністерства Австрії з європейських та закордонних справ.

Коментарі

Позначки: