Львівська ОДА звернулась до РНБО для комплексного вирішення проблем вугільної галузі

Новини 10 Червня, 2019 250
Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський

Львівська ОДА скерувала пропозиції до Ради національної безпеки і оборони України щодо комплексного вирішення проблем вугільної галузі. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Питання стосуються вирішення проблем, як потребують негайного реагування, а також довгострокової перспективи.

«Перше питання – це виплата заробітної плати, друге – стабільні обсяги відвантаження вугілля і вирішення питання фінансування по електроенергії, адже є заборгованість. Це те, що у терміновому порядку необхідно вирішити. І друга частина питань, які ми ініціювали – це провести комплексний аудит підприємств, починаючи від виробничих планів, закінчуючи фінансовим планом та адміністративною, господарською, логістичною діяльністю. Львівська ОДА зі свого боку контролюватиме це питання в межах своїх повноважень», – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Він також наголосив, що Уряд ухвалив рішення про виділення 295 мільйонів гривень на всі шахти України. Усі дотичні структури вираховують, яка сума надійде на ДП «Львіввугілля».

Окрім того, серед питань звернення – стан підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до роботи в опальному сезоні 2019-2020, реформування ринку природного газу та введення в дію нової моделі ринку електричної енергії.

Коментарі

Позначки: , ,