Львівська облрада вимагає від Зеленського забезпечити виконання закону про функціонування української мови як державної

Новини 04 Грудня, 2020 258

Фото: ВВС

Депутат Ольга Березюк нагадала, що деякі політикани закликають не виконувати норми мовного закону

Львівська обласна рада за ініціативи “Європейської Солідарності” прийняла заяву до прем‘єр-міністра, президента про забезпечення виконання закону  «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Як пише «Четверта студія», про це повідомила на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської обласної ради від «Європейської Солідарності» Ольга Березюк.

«Заберіть свої лапи від мови! З 16 січня усі послуги мають бути державною мовою! Але, бачимо, що деяким проросійським силам геть зовсім не хочеться, щоб в Україні була українська мова. Абсурд в країні чудес»,- зазначила Ольга Березюк.

Вона також інформує, що «сьогодні Львівська обласна рада, за ініціативи Європейської Солідарності,  прийняла заяву до прем‘єр-міністра, президента про забезпечення виконання закону  «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

«Нагадаю, деякі політикани закликають бізнес не виконувати норми мовного закону. Шкода визнавати, що досі українська мова і досі потребує захисту. Закликаємо всі області доєднатись до цього рішення!»,- наголошує Березюк.

Заберіть свої лапи від мови!

З 16 січня усі послуги мають бути державною мовою!
Але, бачимо, що деяким проросійським…

Опубликовано Ольгой Березюк Пятница, 4 декабря 2020 г.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,