“Львівелектротранс” призначив службове розслідування через хамство контролерів

Новини 10 Жовтня, 2020 2 498

Фото: ФБ/Варта 1

“Львівелектротранс” призначив службове розслідування через хамство контролерів. 

Про це підприємство повідомило на сторінці у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Щойно, за рішенням керівництва підприємства, призначено службове розслідування, згаданих контролерів відсторонено від роботи, а за результатами перевірки прийматимуться відповідні рішення про які обов’язково поінформуємо. Просимо вибачення за незручності і неправомірні дії контролерів ЛКП. Жодним чином їх не виправдовуємо, очевидне перевищення повноважень зі сторони контролерів, тому вважаємо інцидент ганебним, обіцяємо ретельну перевірку викладених фактів”, – йдеться у повідомленні, стиль написання якого дотримано повністю.

Нагадаємо, у Львові жертвами хамів-контролерів стали військові з Дніпра.

Контролер вимагав сплатити штраф у пасажира, який щойно зайшов у трамвай. Лише втручання людей, які стали свідками цього інциденту, завадило контролеру неправомірно стягнути штраф з чоловіка.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на сторінці ГО «Варта 1» Юрій Мурин, який оприлюднив світлину з місця події.

«Тільки що був свідком свавілля контролера в трамваї. Влетівши у вагон на зупинці «Шевченківський гай», відразу заборонив компостувати талони, не дочекавшись початку руху трамваю. Контроль проводився ще при відкритих дверях на зупинці. Під тиском свідків, все ж таки дозволив цьому чоловіку пробити талон. От такі в нас «контролери». 90-ті роки повертаються!», – зазначив у дописі Юрій Мурин.

Коментарі

Позначки: , , ,