З львівського парку дикі кабани почали виходити в житловий район (ВІДЕО)

Новини 16 Грудня, 2019 5 130

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

Городяни висловлюють стурбованість таким сусідством з дикими тваринами

У парку Львова оселилося сімейство диких кабанів. Диких тварин вже помітили і в житловому районі. Городяни у соцмережах висловлюють занепокоєння таким  сусідством, оскільки парк “Знесіння”, де помітили сімейство диких кабанів, є улюбленим місцем прогулянок містян з дітьми. 

Про це пише “Четверта студія”.

Опубліковано Igor Zinkevych Субота, 14 грудня 2019 р.

“У Львові в житловому районі з’явилося сімейство кабанів, досить спокійно реагують на авто і не втікають”, – повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Скриншот ФБ

Як повідомлялося, у львівському парку «Знесіння» помітили сімейство диких кабанів.

«13 грудня в парку «Знесіння», було помічено двох кабанів з своїми дітьми. Вже до того я бачив нариви біля дерев, що є ознакою поселення диких кабанів. Тож хочу вас повідомити про наступне:

Що сталось і чому тварини в парку? У зв’язку з відкриттям сезону полювання, І так як парк «Знесіння» займає великі площі нашого міста, а саме головне межує з Винниківським лісом. І тому є вірогідність, що тварин загнали з лісу мисливці. Закликаю бути гуманними та обережними», – зазначив  у  зверненні голова правління  Еко Zахист Залипський.

Довідка. «Знесіння» — регіональний ландшафтний парк. Розташований у Личаківському районі міста Львова, неподалік (на схід) від центру міста (бл. 20 хвилин пішої ходи).

Площа 312,1 га. Парк розташований на лісистому узгір’ї Львівського плато; його основна частина розташована в місцевості Кайзервальд.

 

Коментарі

Позначки: , ,