Козицького закликають задля безпеки пасажирів відновити роботу громадського транспорту (ВІДЕО)

Новини 17 Червня, 2020 3 967

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Відкрите звернення мешканців села Підбірці

У соцмережах оприлюднили звернення до голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням відновити роботу громадського транспорту та розробити алгоритм дій, які забезпечать безпеку пасажирів під час епідемії. 

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться в оприлюдненому на сторінці спільноти “Варта 1” відеозверненні, яке опублікувала Лана Вострикова.

“Звертаюсь до голови обласної державної адміністрації м.Львова Максим Козицький. Оскільки ви не реагуєте на письмові звернення від жителів с.Підбірці, на звернення від громадської організації , на звернення у соціальній мережі Фейсбук, де ви були позначені щодо ситуації яка склалася у передмісті у зв’язку із відсутністю громадського транспорту.
На засіданні виконавчого комітету, де вирішується питання карантину , ви лише виносите рішення про продовження карантину на кожних 7 днів, так як того вимагає постанова КМУ 392. Але разом з тим ви не висвітлюєте які міри перестороги та які кроки зроблені чи будуть зроблені щоб покращити ситуацію із епідемією covid 19 , адже життєдіяльність міста та області не зупинялась.

Ви продовжуєте карантин і блокуєте роботу міжміського та приміського транспорту але не пояснює е яким чином ведеться боротьба з епідемією і як влада області може допомагати своїм мешканцям із доїздом до м.Львова.

Чергове прохання, відновіть роботу громадського транспорту та розробіть алгоритм дій які забезпечать безпеку пасажирів під час епідемії. Також надайте інформацію які приймаються міри у подоланні пандемії в області”, – зазначається у дописі Лани Вострикової у ФБ.

Звертаюсь до голови обласної державної адміністрації м.Львова Максим Козицький Оскільки ви не реагуєте на письмові звернення від жителів с.Підбірці, на звернення від громадської організації , на звернення у соціальній мережі Фейсбук, де ви були позначені щодо ситуації яка склалася у передмісті у зв'язку із відсутністю громадського транспорту.На засіданні виконавчого комітету, де вирішується питання карантину , ви лише виносите рішення про продовження карантину на кожних 7 днів, так як того вимагає постанова КМУ 392. Але разом з тим ви не висвітлюєте які міри перестороги та які кроки зроблені чи будуть зроблені щоб покращити ситуацію із епідемією covid 19 , адже життєдіяльність міста та області не зупинялась. Ви продовжуєте карантин і блокуєте роботу міжміського та приміського транспорту але не пояснює е яким чином ведеться боротьба з епідемією і як влада області може допомагати своїм мешканцям із доїздом до м.Львова.Чергове прохання, відновіть роботу громадського транспорту та розробіть алгоритм дій які забезпечать безпеку пасажирів під час епідемії. Також надайте інформацію які приймаються міри у подоланні пандемії в області.#Козицький_ні_ПодвійнимСтандартам#відновленняПеревезення

Опубліковано Ланою Востриковою Вівторок, 16 червня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,