Княжицький у Львові врятував Разумкова (ВІДЕО)

Новини 10 Червня, 2021 1 922

Микола Княжицький. Фото 4studio

Журналіст Андрій Маринюк у Фейсбуці оприлюднив відео, як нардеп Микола Княжицький врятував Дмитра Разумкова у Львові.

Про це пише Четверта студія.

Разумков відповідав на запитання про українську мову.

Дивіться самі:

Нагадаємо, у Львові до Разумкова прийшли представники усіх політичних таборів.

У межах робочого візиту на Львівщину голова Верховної Ради України Дмитро Разумков разом з першим заступником голови Львівської облдержадміністрації Андрієм Годиком ознайомилися з роботою одного з найстаріших на теренах області підприємств – приватного акціонерного товариства «Концерн-Електрон» та відвідали дочірне підприємтво “Електронмаш”.

Підприємство “Електронмаш” прославилося виготовленням телеприймачів однойменної марки, які ввійшли в історію вітчизняного телевізоробудування, як надійна та найпопулярніша марка телевізорів.

Сучасний «Електрон» активно розвивається як машинобудівна корпорація – на вулицях Львова можна побачити трамваї, тролейбуси, автобуси цієї марки. «Електрон» був і залишається розробником й виробником спеціальної техніки та апаратури військового призначення, зокрема, військової радіоелектронної техніки. Продукція підприємства експортується у країни Європи, Азії, а також у США.

“Сьогодні ми бачимо позитивні зміни в розвитку цього підприємства. Ви експортуєте продукцію у 30 країн світу. Це серйозна заявка на успіх.  Коронавірус та інші проблеми, які є в світі, б’ють по економіці нашої держави.  А Україна завжди славилась своєю економічною промисловою потужністю. Сподіваюсь, що спільно ми рухатимемось далі, робитимемо усе, щоб промисловість відроджувалась. Сьогодні вже є законопроекти, які прийняті. Наприкінці квітня ми прийняли в першому читанні законопроект “Про індустріальні парки”. Це серйозний поштовх для залучення як внутрішніх, так і зовнішніх інвестицій, для побудови нових завдань і для влади, і для бізнесу. Лише спільно ми можемо зробити так, щоб відроджувалась промисловість, створювались нові робочі місця, бо це податки та розвиток країни”, – зазначив Дмитро Разумков.

Коментарі

Позначки: , , ,