Хочеться, щоб закон був один для всіх: ветеран АТО про справу Медведчука (ВІДЕО)

Новини 15 Травня, 2021 376
Медведчук прибув до Офісу генерального прокурора. Фото: Yan Dobronosov

Фото: Yan Dobronosov

Хочеться, щоб закон був один для всіх, але він працює вибірково, оскільки людину, яку звинувачують у державній зраді відпускають додому.

Про це в ефірі “Прямого” заявив ветеран бойових дій на сході України Андрій Антоненко, коментуючи рішення суду щодо голови політичної ради партії “Опозиційна платформа — За життя” Віктора Медведчука, пише Четверта студія.

“Хочеться трошки із сарказмом сказати, що у Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були. Ви знаєте, тут ми побачили, що спрацювала така історія, як презумпція невинуватості. І ми ж хочемо, щоб для всіх був закон один, але ж так само бачимо, як цей закон працює вибірково. Тобто людину, яку звинувачують у державній зраді – і ми багато чого бачили та знаємо – відпускають додому. А у нашому випадку, як ви сказали вірно, не маючи жодного доказу причетності і по тих брехливих папірцях, які представляли в суді ще на початку, коли нас затримували, нас просто всіх запроторили у в’язницю, – тут просто немає слів для обурення. Але ж для одних закон працює, а для інших закон не працює. Це ганьба просто”, – сказав Антоненко.

https://www.youtube.com/watch?v=oz2uTJ3Z7gw

Коментарі

Позначки: ,