Суд залишив без змін арешт на нерухоме майно дружини Медведчука

Новини 06 Вересня, 2022 64

Суд залишив без змін арешт на нерухоме майно дружини Медведчука

6 вересня у відкритому судовому засіданні Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу адвокатки в інтересах О.А. Кузнєцова на ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду міста Львова від 13 квітня 2022 року про арешт майна дружини підозрюваного В. В. Медведчука.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу суду.

У судовому засіданні адвокатка заперечила приналежність нерухомого майна дружині підозрюваного В. В. Медведчука, яке за її словами, придбане довірителем у 2015 році за договором купівлі-продажу. Проте у клопотанні, яке подала прокурорка було зазначено, що у кримінальній справі наведено належні факти, що арештоване майно належить ТзОВ «Інвестиційна компанія «УКРКАПІТАЛ», кінцевим бенефіціарним власником якої є дружина підозрюваного В. В. Медведчука. Тому враховуючи наведене у задоволенні апеляційної скарги в частині накладення арешту на вищезазначене нерухоме майно просила відмовити.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду залишила ухвалу без змін, а саму апеляційну скаргу без задоволення.

Нагадаємо, В. В. Медведчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 та ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України.

Коментарі

Позначки: ,