Геращенко прокоментувала можливість проведення позачергової Ради

Новини 22 Березня, 2021 216
Ірина Геращенко. Фото 4studio

Ірина Геращенко. Фото 4studio

Позачергове засідання Верховної Ради має проводитись перш за все для створення ТСК по «вагнергейту» та «справі Шеремета». Про це пише у Facebook співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, пише Четверта студія.

«Щодо позачергового засідання ВР. Офіційно звертаємося до «Слуги Народу» негайно поставити свої підписи щодо позачергового засідання по ТСК по «вагнерівцям» і «справі Шеремета». Зрада в найвищих кабінетах країни точно небезпечніша, ніж графіті на стінах ОП», – зауважила Геращенко.

«Хоч я і проти вандалізму, війни з будівлями, які точно не наближають нас до чесної судової реформи, але присвячувати позачергове засідання провокації на Банковій – це занадто», – переконана Ірина Геращенко.

«Поки що лише 70 нардепів поставили підписи щодо негайного позачергового засідання по «вагнерівцям», і «слуг» серед цих 70 – лише 1. Також у вівторок закликаємо прийти на судилище до Ріфа, який після оголошення його вбивцею Зеленським вже 15 місяців сидить в тюрмі», – резюмує Ірина Геращенко.

 

Коментарі

Позначки: