Екс-комбата “Донбасу” затримали за розбійний напад

Новини 26 Листопада, 2017 209

За інформацією активістів, одним із затриманих є Анатолій Виногородський, екс-комбат "Донбасу"

Йдеться про розбої в одному з приватних сільськоггосподарських підприємств на Кіровоградщині

Двох колишніх бійців батальйону затримано в Києві та Житомирській області Поліція затримала 26 листопада 2017 року в Києві та Житомирській області колишніх добровольців батальйону “Донбас” за підозрою в розбійному нападі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що поліцейські за дорученням прокуратури та на виконання ухвали суду затримали двох чоловіків, яким раніше було оголошено підозру у вчиненні розбійного нападу на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств (ПСП) Кіровоградської області.

“Правоохоронці встановили, що 27 липня близько 11:30 вказані громадяни разом з іншими особами прибули на територію ПСП. Зловмисники побили охоронця з використанням кастетів і телескопічних палиць, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження. Крім того, нападники відібрали у потерпілого його особисте майно, спричинивши збитки на суму понад 650 тисяч гривень”, – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, затримання проводилися на підставі ухвал суду в Києві та в Житомирській області. В автомобілі, яким пересувався один із затриманих, правоохоронці виявили битки і ножі. Як повідомляється, дії затриманих були кваліфіковані слідчими за ч. 2 ст. 187 КК (розбій), зловмисникам було заочно оголошено про підозру.

Раніше активісти заявили, що в Києві викрали одного з екс-комбатів “Донбасу” Анатолія Виногродського. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє громадська організація “Рух Визволення”.

Як стверджують в організації, паралельно в Житомирській області також був затриманий доброволець батальйону ОУН Леонід Литвиненко (позивний “Бек”).

Коментарі

Позначки: , ,