Доцент УКУ дійшов висновку, що голод в Україні в 1932-33 роках проходив за біблійним сценарієм

Новини 11 Грудня, 2020 361

Фото: ВВС

Доцент Українського Католицького Університету Петро Гусак написав статтю в якій провів паралель між біблійною історією Йосипа в Єгипті і Голодомором в Україні, – директор Українського єврейського комітету

Доцент Українського Католицького Університету Петро Гусак написав статтю в якій провів паралель між біблійною історією Йосипа в Єгипті і Голодомором в Україні. В результаті, кандидат наук дійшов висновку, що голод в Україні в 1932-33 роках проходив за біблійним сценарієм.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ директор Українського єврейського комітету Едуард Долинський.

«Це тому, пише Гусак, що «серед ідеологів і організаторів більшовицької революції і голодоморів були вихідці з Йосифового народу», тобто євреї, «а вони серйозно ставляться до своєї історії і свого історичного книгам – і застосовують їх на практиці».

Загалом, це євреї організували голодомор українців, грунтуючись на своїх давніх практиках завоювання народів»,- пише Долінський.

Він також зазначив, що «керівництво університету не звертає уваги на антисемітське творчість свого співробітника, що поширює наклеп і отруює свідомість студентів».

Як повідомлялося, викладач УКУ заявив, що вакцини та 5G – це всесвітня змова.

Довідково.  Едуард Ісаакович Долинський (нар. 8 серпня 1969, Луцьк, Волинська область) — директор організації Український єврейський комітет.

 

 

 

 

Доцент Украинского католического университета Петро Гусак написал статью в которой провел параллель между библейской…

Опубликовано Eduard Dolinsky Четверг, 10 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , ,