ДБР займається «оціночними судженнями» про депутатів, – нардеп

Новини 25 Червня, 2020 177

Державне бюро розслідувань назвало «оціночними судженнями» висловлювання «порохоботи» і звинувачення в «політичному тиску» по відношенню до депутатів фракції «Європейська Солідарність». Така позиція очільника правоохоронного органу є неприпустимою в демократичній країні.

Про це повідомила народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Хамство, дилетантство і нахабство – чисті ознаки діючої влади. На наш депутатський запит щодо скандального ролику ДБР, де депутатів «Європейської Солідарності» обзивали «порохоботами» і звинувачували в «політичному тиску» в.о. Голови ДБР Соколов відповів, що це… «оціночні судження». І порадив звернутися до суду», – написала вона.

Народний депутат нагадала, що функціонал виконуючого обов’язків голови ДБР – неупереджене розслідування кримінальних справ, а не підготовка відео з оціночними судженнями.

«В свою чергу раджу Соколову припинити монтувати ролики і пхати в них свої рефлексії і оціночні судження, і зайнятися своєю роботою – розслідувати злочини замість дилетантських спроб себе в ролі «чорних піарників». І ще одна порада – спитати в свого попередника Труби – чим закінчуються такі «оціночні судження» і замовні кримінальні справи», – наголосила Сюмар.

Коментарі

Позначки: ,