Чи зможе ФК “Львів” виконати завдання на сезон

Новини 03 Грудня, 2021 361

Чи зможе ФК "Львів" виконати завдання на сезон

Львівська команда подолала відмінний відрізок у чемпіонаті та вийшла з небезпечної зони. Які перспективи у команди? Чи вдасться уникнути нервування в кінці сезону і заздалегідь забезпечити місце в елітному дивізіоні

ФК “Львів”: потрібно утримати переможний тренд

Незабаром українська футбольна першість йде на зимову паузу і настав час підбивати підсумки першого етапу змагань для нашого футбольного клубу “Львів”. На думку букмекерів Вбет, у команди чудові шанси зберегти прописку у найвищому дивізіоні. Оцінкам аналітичного відділу БК варто довіряти. Контора давно заслужила хорошу репутацію у бетторів та любителів азартних розваг. Подробиці її роботи розкрили експерти інформаційного порталу Мета.ua. Про це розповідає огляд на окремій сторінці, присвяченій Vbet.

Розбір польотів

Не хочеться навіть згадувати невдалий початок першості України. Досить сказати, що першу перемогу було здобуто лише 26 вересня, майже через 2 місяці після старту чемпіонату. Більшість експертів уже пророкували “Львову” невдалу боротьбу за виживання.

З великим побоюванням спостерігав за розвитком подій президент клубу. Нарешті після довгих роздумів він відправляє у відставку тренера Безсмертного і призначає на його місце білоруського фахівця Дулуба. Це дуже досвідчений наставник, який вже тренував у УПЛ. У послужному списку Олега Анатолійовича робота в Казахстані та зі збірними різного віку. 

Дулуб негайно перебудував команду. Він запровадив тактичну схему із п’ятьма захисниками. Причому упор у грі було зроблено на доставку м’яча до штрафного суперника через фланги. Позитивний ефект від зміни тренера одразу позначився на результатах. Наша команда поправила справи у національній першості та вирішила завдання виходу у вирішальну стадію національного кубка.

Були й у нового наставника невдалі зустрічі, наприклад, домашня поразка від київського “Динамо” 1:4. Але говоритимемо відверто – змагатися на рівних із найкращим клубом країни нашій команді поки що рано. Якщо оборонні порядки наш тренер налаштував належним чином, то атакуюча лінія часто має претензії. 11 забитих м’ячів з початку сезону – відверто слабкий результат.

З оптимізмом сподіваємось на збереження місця в елітному дивізіоні. Якщо білоруському фахівцеві надати відповідні умови та підписати кілька гравців на проблемні позиції – “Львів” може поставити перед собою і більш амбітні цілі.

Коментарі

Позначки: