Бізнесмени заспівали про карантин у Львові (ВІДЕО)

Новини 06 Травня, 2020 364

Скриншот відео

Такого ще не було: львівські бізнесмени заспівали про карантин у Львові. Люди зі світу великого бізнесу – як правило, не тільки успішні, а й напрочуд креативні та невгамовні. Це вкотре підтвердив яскравий, веселий та творчий кліп «Карантин у Львові». Півтора десятка знаних львівських бізнесменів заспівали та знялися в оригінальному відеоролику. І зробили це, дотримуючись усіх норм карантину та захисту від COVID-19: перебували вдома, тримали дистанцію, не порушували маскового режиму, дезінфікували руки, уникали рукостискань, контролювали водний баланс, а головне – були у доброму гуморі.

Про це ІВ Четверта студія повідомила журналіст Галина Гузьо.

Як зазначила Галина Гузьо, пісня і відеокліп «Карантин у Львові» став частиною своєрідного челенджу, який під час затяжного карантину запустили українські бізнесмени. Першими заспівали одесити. Далі естафету прийняли Дніпро та Київ. «А Львів що гірший?», – одночасно відреагували Ярослав Заблоцький (засновник та співвласник «Клініка Заблоцького») і Ростислав Вовк (співвласник компаній «Ензим» та «Кормотех»). Вони першими відгукнулися на ідею Олександра Бережанського (засновник, власник та CEO компанії «BERTA group»).

– Усі львівські бізнесмени, мої колеги та друзі, до яких я звернуся із задумом продовжити челендж Одеси, Дніпра та Києва, погодилися практично одразу. І це в часі, коли кожному із нас ледь не цілодобово доводиться докладати великих зусиль, аби наші бізнеси вижили, – розповідає Олександр Бережанський. – Пісню та кліп ми записали у рекордні терміни – за тиждень. «Експрес-урок з вокалу» нам, людям із бізнесу, дав відомий співак Павло Табаков. Він же виступив музичним продюсером та автором слів до композиції.

«Ми сила тоді коли разом. / Якщо об’єднати весь світ, / Не візьме нас жодна зараза, / Про це пам‘ятати нам слід!», – окрім Олександра Бережанського, Ярослава Заблоцького та Ростислава Вовка, у ролі співаків також виступили Сергій Сакаль (засновник та співвласник «ТВД-виробництво»), Олена Заблоцька (співвласниця «Клініка Заблоцького») Мирон Кіндій (засновник та співвласник будівельної компанія «ТВД»), Мирослава Дрогомирецька (засновник та власниця клініки «Перфект-Дент»), Олена Вовк (співвласниця компаній «Ензим» та «Кормотех»), Тарас Кицмей (засновник та співвласник компанії «SoftServe»), Софія Опацька (декан-засновниця Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), Марк Зархін (ресторатор, засновник та співвласник компанії «Kumpel’Group»), Сергій Планджиєв (засновник, співвласник та CEO меблевих ТЦ «Три слони» та ТЦ «Гора»), Олег Баран (співвласник компаній «Барком», (ТМ «Родинна Ковбаска»), Вардкес Арзуманян (ресторатор, засновник та власник ресторанної компанії «Restaron») та Андрій Худо (засновник та голова Наглядової Ради «Холдингу емоцій !FEST»).

«Будьмо здорові! Зустрінемось у Львові!» – так завершується відео «Карантин у Львові». Львівські бізнесмени виходять із нього з добрим настроєм та великим оптимізмом щодо подолання наслідків вимушених канікул.

Коментарі

Позначки: , , , ,