ALYOSHA та співак Emigrant презентують благодійний артпроєкт Сила України (The Power of Ukraine)

Новини 06 Вересня, 2023 122

Головним героєм артвідео став український захисник Гаврііл Петращук

Зробити свій вклад та віддячити Героям України може кожен із вас. Усі кошти, зібрані від прослуховування пісні на цифрових майданчиках та перегляду відео на YouTube, надійдуть на протезування для українських воїнів

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу виконавців.

Співачка ALYOSHA взяла участь у благодійному проєкті «Сила України» (The power of Ukraine). Його ініціатором є український співак-далекобійник Emigrant, який багато років мешкає в США. З початку повномасштабної війни співак залучає артистів та інших медійних особистостей до благодійних зборів на потреби українців.

Як акцентують увагу виконавці, «Сила України» — це не лише про творчість. Це благодійна ініціатива, спрямована на підтримку наших мужніх українських воїнів, які багато пожертвували заради України та задля приближення нашої Перемоги.

Головним героєм артвідео став український захисник Гаврііл Петращук. На момент участі у ініціативі він перебував на протезуванні в США. Участю в артпроєкті він хоче привернути увагу громадськості до підтримки, якої потребують його побратими — так само важко поранені бійці.

На сприяння проєкту «Сила України» 27 серпня у Sport of Kings, що в Маямі, відбувся однойменний благодійний концерт. Окрім виконавців Emigrant та ALYOSHA, на сцені заходу виступили народна артистка України Ірина Білик, Олег Скрипка та Василь Бондарчук, скрипаль Кostia Violin. Ведучими заходу стали Наталля Островська (канал «1+1») та Павло Бучанов.

Коментарі

Позначки: