13 тисяч правок до «антиколомойського закону» наближають Україну до дефолту, – Федина

Новини 07 Квітня, 2020 282

Фото: Софія Федина (Facebook Sofiya Fedyna)

Народні депутати від «Слуги народу», автори 13 тисяч правок «антиколомойського закону», прирікають Україну на дефолт.

Про це заявила народний депутат від «Європейської Солідарності» Софія Федина під час включення на телеканалі «Прямий», пише “Четверта студія”.

«Ми бачимо ситуацію, коли банк Коломойського для окремих депутатів і окремих середовищ є набагато важливішим, ніж держава і ніж добробут українського народу. Ми розуміємо, що всі ці тисячі правок не дають Україні вчасно допомогу від МВФ, а відтак Україна все більше стоїть на межі дефолту. Треба добре запам’ятати імена тих депутатів, які всі ці правки подали, адже ми розуміємо, що вони просто продали українську державу», – наголосила народний депутат.

Вона підкреслила, що продовження співпраці з МВФ допоможе отримати фінансову допомогу від інших міжнародних інституцій.

«Позика МВФ – це не лише ті гроші, на які ми розраховуємо. Якщо ми отримаємо допомогу від МВФ, то ми отримаємо і кредит довіри. А це означає, що нам будуть довіряти й інші фінансові структури, – зокрема, йдеться про Міжнародний банк реконструкцій і розвитку і Європейський банк реконструкцій і розвитку, інші фонди. Якщо не буде співпраці з МВФ, то не буде інших джерел надходжень», – зауважила Софія Федина.

Коментарі

Позначки: ,