Токсичні виборчі лозунги і пусті обіцянки популістів зомбували українців

30 Грудня, 2019 866
Слово, інформація стали найбільш дієвою зброєю, особливо небезпечною в руках агресивних політиканів і міжнародних пройдисвітів Це наочно проявилося в Україні, коли всі злі сили пекла ополчилися проти української постмайданної влади з метою її дискредитації і перешкодити утвердитися. Основною мішенню їх став президент Петро Порошенко та інші національно-патріотичні лідери, які не змогли вчасно оцінити і побороти цю смертельну небезпеку. Інформаційна війна особливо загострилася та під час передвиборчої кампанії, коли проти українства були задіяні всі калібри інформаційних військ Путіна і ворожих йому олігархів.

В бій проти українства були кинуті всі наявні сили і весь арсенал зомбування, який був на озброєнні наших ворогів. Вони всіма засобами доводили довірливим українцям, особливо совкам, хохлам і малоросам, що їхнім ворогом є українська національна влада, президент Порошенко, що вони обкрадають їх, зробили їх бідними і нещасними. А благодійниками є міжнародні авантюристи, представники колишньої більшовицької колоніальної влади, які визволять їх від тиранії і зроблять багатими і щасливими. Наївна простота щиро повірила в це і своїми руками повалила вибрану нею свою владу!

В бій були кинуті токсичні лозунги і гасла, фантастичні обіцянки, прості і доступні кожному, але в яких була закладена смертельна отрута. Найбільш ходовим був лозунг про зміни, докорінні і справжні зміни влади, політики, життя.  Змінити і зруйнувати все досягнення попередньої влади аж до «основанія»! Це було рефреном у всіх популістів і антиукраїнських сил. Покажемо це на простому прикладі.

Піднатужився чоловік, зібрав кошти, побудував власний дім, непоказний, але такий, як і в більшості людей. Захотілося кращого. Є два виходи: поліпшити цей, утеплити, добудувати щось, осучаснити. Є революційний метод: зруйнувати цей до фундаменту і на ньому побудувати новий. Але сил і засобів вистарчить побудувати подібний. І так робити кожних п’ять років без перспектив на докорінне покращання. Так і державу і владу не треба руйнувати кожні п’ять років її каденції. А потрібно йти шляхом прискореної еволюції, оцінити доробок попередників, удосконалити, поліпшити, осучаснити, модернізувати, демократизувати, соціально оздоровити, навести справжній лад і спокій.

Сутність виборчого лозунгу Слуг  «Ми їх зробимо!» нам вдалося розшифрувати лише тепер, побачивши проти кого і чого налаштована їхня влада і кому вони служать. Ми – це команда Коломойського і деяких інших олігархів, висуванцем яких став Зеленський. Вони – це національно-свідоме українство і їх лідери, які хочуть творити європейську українську Україну, як це зробили поляки, чехи, словаки, хорвати, румуни та десятки інших народів, щоб зберегти свою національну ідентичність. Наші опоненти вважають, що тільки українцям на цій планеті це не можна в жодному разі дозволити! Зробимо – повернемо в таке стійло, щоб і надалі їх можна було визискувати, принижувати, маніпулювати ними в інтересах олігархів і різних міжнародних пройдисвітів. Вони забувають, що пробудилася українська пасіонарність, що мільйони українців  стали  державниками,  у них є воля, непереможна армія, є вже власна історія, своя автокефальна церква, відбувається національне відродження після вікової колоніальної ночі.

Інший токсичний виборчий лозунг «Кінець ери бідності!» полонив совків, які повірили, що олігархи повернуть вкрадене і ми всі станемо багатими. Після оголошення кінця ери бідності настала «Ера злиденності!», бо до влади в державі прийшли не фахівці, а аматори, випадкові люди, бідні, голі і голодні, які прагнуть стати мільйонерами, опанувати всі корупційні потоки. Та й в олігархів апетити не зменшилися. А бідними українці стали тому, що за роки незалежності ненаситні політикани, олігархи, різні міжнародні пройдисвіти пограбували їх на сотні мільярдів доларів. За який рахунок стали мільйонерами і мільярдерами Кучма, Пінчук, Медведчук, Коломойський, Боголюбов, Ахметов,  агробарони, власники банків, королі тіньової економіки. Вкрадені у нас гроші вони перетворили у власні фірми, побудували царські палаци, вивели в офшори, де придбали підприємства, банки, готелі, будинки і вілли на берегах морів і океанів. Якби ці вкрадені кошти лишилися у держави або можна було їх повернути, то наші зарплати і пенсії зросли б у 3-4 рази і ми були б нарівні з Європою!

Безпосередні виконавці волі Путіна з Опозиційної платформи «За життя» (а насправді бажають нам смерті) йшли на вибори з лозунгами деукраїнізації українців, безумовного підпорядкування нашої країни Москві, згортання демократії та посилення репресій. Наші воріженьки намагалися і далі намагаються приписати нам якийсь міфічний нацизм, фашизм, антисемітизм, ксенофобію, представити нас якимись ізгоями. Незважаючи на згубну діяльність клану Коломойського і його прихильників,  в Україні найнижчий рівень прояву антисемітизму в Європі. Це засвідчують незалежні європейські аналітичні центри. Адепти русскаво міра кричать про переслідування і утиски росіян, заборону російської мови і мов деяких агресивних меншин. А в дійсності, як це не парадоксально, йде процес обрусачення нас, особливо через ЗМІ, російські серіали, приниження нас у нашій власній державі за нашу українську мову. Мільйони українців постраждали в минулому від імперії тьми за захист рідної мови, дуже багато поплатилося за це своїм життям. Нещодавно якісь імперські виродки у Донецькій області на некупованій території вбили українця, бо він розмовляв (який нахаба!). Чи можете ви уявити, щоб у Франції вбили француза лише за те, що він розмовляє французькою мовою? А в нас це буденне явище і нас в чомусь обвинувачують!

Спочатку було слово, слово зробило нас думаючими людьми. Тепер слово стало зброєю проти людей, воно вбиває, калічить, відбирає розум і здоровий глузд, бо ним як зброєю оволоділи вороги прогресу і злагоди між людьми. Нам треба відібрати у ворогів цю зброю, очистити інформаційний простір від токсичних лозунгів, писань і повідомлень, донести до землян святу правду. Ми постійно живемо в інформаційному багні, яке висмоктує з нас все людське, старається перетворити нас у слухняних роботів. Зробімо це разом зостаньмося людьми!

 Степан Трохимчук, голова Львівського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів

Коментарі