Поділяй і володій – основне кредо зеленої влади

22 Липня, 2021 222
У результаті зомбування українського суспільства інформаційними військами Путіна і внутрішніми ворогами з оточення олігархів на виборах 2019 року перемогу отримали політичні аматори, які сформували сьогоднішню нестійку і недієву владу. Наша молода Українська Держава опинилася на краю прірви. Ситуацію ускладнює національно-визвольна війна проти путінського агресора, невдачі у боротьбі з ковідною пандемією, економічний спад і різке погіршення соціально-економічного становища більшості населення країни. Зелена влада не справляється з своїми повноваженнями, але для свого збереження формує стратегію і тактику, яка є смертельною загрозою для української нації. Протистояти цьому здатна лише консолідація і єдність всіх патріотичних сил навколо національної ідеї, яку так ретельно підривають наші воріженьки.

Основою цієї ворожої політики є старий як світ є лозунг «Поділяй і володій», який ніколи не підводив окупантів і загарбників. Так діяли царська влада, Ленін і Сталін, Хрущов і Брежнєв, так діяв Єльцин і Путін. Їх завданням завжди було обезглавити українську націю, знищити або асимілювати освічену еліту, посварити між собою різні соціальні верстви та регіони. Це розуміли  і так діяли наші сусіди, під владою яких опинялися окремі українські землі. Яскравим прикладом є заява одного з керівників польської Армії Крайової в 1945 році на Холмщині, який у зверненні до своїх вояків подякував товаришу Сталіну за те, що він знищив українську еліту, завдяки цьому ми «з бидлом швидко справимося самі».

Тому слуги Коломойського постійно і вперто, майже зразу ж після Революції Гідності, почали смертельну війну з лідерами українських національно-патріотичних сил, залучаючи до цього всі ворожі нам сили як у країні, так і за кордоном. Така шалена атака на українство з боку Сталіна була у 30-их роках, з боку Хрущова і Брежнєва у 60-80 роках. Основною мішенню обрали Петра Порошенка як лідера і виразника інтересів української нації, який практично врятував державу і націю від путінської агресії і зараз захищає її інтереси.

Зелена влада намагається перетворити більшість українців, найбідніших і затурканих, у таке бидло, яке крім рабства у чужинців нічого іншого не захоче і мрією якого мають стати  подачки з панського(олігархічного) столу, а національні інтереси і власна європейська держава їм буде по цимбалах. Для цього потрібно зганьбити і послабити українську національну еліту і її лідерів, відчужити її від найменш свідомої частини українства, щоб та навічно відреклася від української національної ідеї.

За століття боротьби з хижим ординським сусідом українці ставали справжніми пасіонаріями, незламними борцями за волю і свою державність. У прямому герці московіти нас ніколи не перемагали, а волю ми завжди втрачали через внутрішні чвари, міжусобицю, зраду і байдужість. А тому запорукою нашої перемоги у майбутньому має стати міцна національна єдність, синівська жертовність, переконання, що це остання битва за європейську, демократичну і процвітаючу українську Україну! Ми переможемо! Слава Україні!!!

 Професор Степан Трохимчук, Голова Львівського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів

Коментарі