Садовий ТВ

03 Серпня, 2020 231

Віктор Гаврилів

​Сьогодні вже не секрет, що засоби масової інформації широко застосовують далеко не бідні люди для поширення потрібної їм інформації та маніпуляцій суспільною думкою.

Місто Львів у цьому не виняток, тож пан Садовий давно вже створив власний медіа холдинг ТРК «ЛЮКС» та веде активну роботу щодо популяризації себе та поширення інформації, потрібної для нього та його дворянства.

​Вже місяць я намагаюсь донести до суспільства думку, що ситуація з призупиненням пільг є надзвичайно тривожним наслідком, коли в місті довгий час керує одна людина. Все це створює передумови до зменшення демократичного напрямку розвитку та розвитку імперських засад правління.

​Після мого оприлюднення справи щодо подання судової заяви та відкриття провадження на оскарження рішення комісії Львівської міської ради на призупинення пільг на проїзд в громадському транспорті у Львові, на одному з медіа ресурсів нашого мера вийшов відосик, на якому перевізники бідкалися про тяжку долю та величезні втрати за час карантину. Такий хід пана Садового в принципі можна зрозуміти, оскільки це послідня надія на спробу виправдання своїх незаконних дій, мотивуючи це рішення для функціонування громадського транспорту в умовах карантину.

​Але чомусь ніхто не згадує критичні втрати практично всіх інших галузей бізнесу, де люди взагалі сиділи без роботи, без жодного прибутку і весь цей час несли постійні лише втрати від повного простою своєї діяльності. В цей же час, коли забезпечення громадським транспортом повністю лежить у відповідальності міської влади, мер міста хоче нам нав’язати думку, що шляхом перевищення своїх обов’язків, та нехтуванням законів України та Конституції, призупинення пільг, дало можливість їздити громадському транспорту.

Тепер вишенька на тортик. Виходить, міська влада вихваляється тим, що своїм грубим порушенням, вона зекономила десятки мільйонів на людях, які підлягають під соціальних захист, увага, НА КОРИСТЬ ПЕРЕВІЗНИКІВ. Мало того, пан Садовий активно розкручує цих «нещасних» перевізників на своїх каналах.

Тож кишені перевізників для міського голови на багато важливіші ніж кишені жителів, які потребують соціального захисту.

Коментарі