Затриманий на хабарі головлікар поліклініки Львова затримувався поліцією за керування у нетверезому стані

Новини 17 Жовтня, 2018 103

Фото: facebook/управління СБУ у Львівській області

Невже це правда: хабарник, ігроман, порушник – лікар?!

Затриманий 16 жовтня у Львові за вимагання хабара від ветерана АТО головний лікар однієї з поліклінік міста,  неодноразово затримувався працівниками патрульної поліції за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це стало відомо з власних джерел.

За отриманими даними, йдеться про головного лікаря 6-ї поліклініки Львова.

Як повідомлялося, співробітники управління СБУ у Львівській області викрили на хабарництві головного лікаря однієї з поліклінік, що підпорядкована управлінню охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Посадовець особисто вимагав від ветерана АТО 500 доларів США за працевлаштування медбратом.

Оперативники спецслужби задокументували передачу першої частини хабара на банківську картку зловмисника. На передачу основної частини неправомірної вигоди у гривневому еквіваленті медик-хабарник прислав свого знайомого-посередника.

Посередник передав гроші чиновнику і вони разом направилися до одного з нічних гральних закладів міста “відсвяткувати” оборудку. Там їх і затримали правоохоронці. Цікаво, що щойно отримавши гроші, посадовець намагався одразу програти їх в ігрових автоматах.

Як повідомляв раніше Zaxid.net, протягом січня-березня поліцейські тричі затримували Юрія Токарєва. Двічі він їздив за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння, а також вчинив ДТП, в’їхавши у паркову зону у центрі Львова.

З початку 2018 року поліція двічі зупиняла Юрія Токарєва за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння/Фото: Zaxid.net

 

Коментарі

Позначки: , , ,