За сприяння уряду Канади на Львівщині відкрили сімейну ферму (ФОТО)

Новини 02 Липня, 2019 269

Фото: ЛАДС

У селі Купче (Буський район Львівської області) офіційно відкрили ще одну сімейну ферму – Мар’яни і Сергія Паливодів. Це стало можливим у рамках жіночого і молодіжного підприємництва проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні», що фінансується урядом Канади в Україні.

Про це  повідомили у Львівській аграрній дорадчій службі (ЛАДС).

Як зазначається, відбулося офіційне відкриття ще однієї сімейної ферми в рамках жіночого і молодіжного підприємництва Проекту “Розвиток молочного бізнесу в Україні”, що фінансується Урядом Канади в Україні.

Молода сім’я Мар’яни та Сергія спільно з дітьми Максимком та Веронікою вчотирьох дуже люблять не лише корів, але й інших домашніх тварин. Сім’я є членами кооперативу “Колос Агро” (Буський район, Львівська область).

Історія успіху цієї господарської сім’ї розпочалася ще у 2009 році, де зусиллями громади було створене культурне пасовище за чіткими рекомендаціями спеціалістів ЛАДС. Мар’яна, власниця ферми, і сьогодні з приємністю згадує і дуже тішиться, що такий проект був реалізований, адже розуміє наскільки легше стало їм та іншим власникам та власницям корів, у весняно-літній період.

Привітати сім’ю із цією гарною подією приїхав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні та його дружина, Роман та Оксана Ващук. На зустрічі були також представники районної та обласної державної адміністрації, голова кооперативу, голова правління благодійного фонду “Любіть Україну”, спеціалісти ЛАДС.

«Найголовніша гостя відкриття – найулюбленіша корівка, яка мала честь першої із цілого стада випробувати умови нового приміщення – поїлки автоматичного напування, свіже прохолодне повітря, зручні коврики та освітлений кормовий стіл», – зазначається у повідомленні.

Фото: ЛАДС

 

Коментарі

Позначки: ,