Спортсмени із Львівщини представили Україну на Чемпіонаті світу з козацького двобою

Новини 14 Листопада, 2022 280

11 по 13 листопада в місті Брегенц, що в Австрії, проводився 10-й ювілейний Чемпіонат світу з козацького двобою, та Кубок світу з кікбоксингу WKU.

Про це повідомляє видання «Три крапки», пише «Четверта студія».

На змаганнях було представлено 40 країн з різних куточків світу: Україна, Англія, Чехія, Туреччина, Німеччина, Сербія, Італія, Непал, Японія, звісно Австрія та інші.

Четверо наших спортсменів представляли Львівщину та захищали честь, славу, та, улюблені для всіх українців, кольори нашої Батьківщини – України.

У підсумку 7-м нагород на 4-х спортсменів:

1) Яремко Мирослав – “золото”FC, “золото” LC
2) Болтишев Олександр – “золото”LC, “бронза” PF
3) Хаустов Олександр – “золото”KL, “бронза” LC
4) Гамала Олександр – “бронза” LC

Проходило відразу два змагання – австрійська асоціація кікбоксингу WKU разом з асоціацією змішаний єдиноборств WMAC проводили кубок світу, та всесвітня федерація козацького двобою WCFF разом з тією ж асоціацією змішаних єдиноборств WMAC проводили чемпіонат світу.

«В кінці цього допису хочеться подякувати в першу чергу нашим ЗСУ, які захищають нашу землю, нашу рідненьку Україну. Хлопці, захисники та захисниці, збройні сили, національна гвардія, територіальна оборона, всі, всі, всі хто бореться за нашу Неньку – усі наші сьогоднішні перемоги на цьому ЧС для ВАС! Бо без Вас, вже давно не було би нас! Вічна слава кожному з Вас – Ви герої! Дякуємо батькам, друзям, і всім хто в нас вірив. Ви найкращі.», – йдеться в дописі тренера клубу «Золотиий лев» Олеся Чудовського.

Коментарі

Позначки: ,