На Львівщині ракети розвернулися на Хмельниччину

Новини 27 Липня, 2023 118

"Не дотримуються пожежної безпеки", - Повітряні сили про вибухи біля Джанкоя окупованого Криму

Ігнат зазначив, що ворог застосовує різні типи озброєння для обстрілу території України

Робота протиповітряної оборони велася на різних напрямках – і винищувачі працювали, і зенітно-ракетні комплекси, вже є інформація про збиття крилатих ракет на Київщині, в Дніпрі, на Харківщині.

Про це сказав речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише Четверта студія.

Він зазначив, що ворог застосовує різні типи озброєння для обстрілу території України. За його словами, в основному ракети, які були запущені з Каспію.

 «Спершу залетіли з південного сходу, з окупованих територій, і прямували на Харківщину, а потім змінили курс до Дніпра, а звідти до Кропивницького, на Кіровоградщину і далі рухалися в напрямку перехресть Вінницької, Миколаївської та Одеської областей, а також Тернопільщини, Львівщини. На Львівщині розвернулися на 180 градусів і були спрямовані у Хмельницьку область у район Старокостянтинова», – повідомив Ігнат.

Речник додав, що загроза ще зберігається в усіх областях, тому що не завжди вдається виявляти ці крилаті ракети.

«Які цілі переслідує ворог зрозуміло – вражати військові об’єкти, об’єкти критичної інфраструктури. І також не забуваймо, що сьогодні відбувається саміт Україна – НАТО, і противник на такі символічні дати й заходи робить такі провокації», – зазначив Ігнат.

Коментарі

Позначки: , , ,