У Львові вимагають заборонити демонтаж історичної бруківки

Новини 04 Листопада, 2019 372

Фото: Варіанти

У Львові вимагають заборонити демонтаж і вивезення  історичної бруківки.

Як пише «Четверта студія», 25 жовтня, на порталі е-петицій Юрій Антоняк зареєстрував петицію з вимогою заборонити демонтаж та вивезення історичної бруківки. За словами автора петиції, громада міста Львова, обурена неодноразовими випадками демонтажу та вивезення історичної бруківки, тому має наступні вимоги до Львівської міської влади:

«Ми, громада міста Львова, обурені неодноразовими випадками демонтажу та вивезення історичної бруківки, вимагаємо у міської влади:

  1. Заборонити під будь яким приводом демонтаж та вивезення історичної бруківки (окрім випадків ремонту покриття чи заміни комунікацій, у такому разі бруківка повинна залишатися на місці проведення робіт).
  2. Внести все історичне мощення (до початку Другої світової війни) на території нашого міста до переліку об’єктів архітектурної спадщини, створити реєстр існуючого замощення та захистити його на законодавчому рівні.
  3. Керівництву міста надати громаді розгорнутий звіт з фото про місцезнаходження всієї бруківки яка була демонтована під час їхньої каденції. (особливо з центральної частини міста)», йдеться у тексті петиції.

Дата початку збору підписів: 25 жовтня 2019 р.

Станом на 3 листопада петицію підписали 36 осіб з 500 необхідних.

Коментарі

Позначки: , ,