У Львові пройде фестиваль для жінок та про жінок

Новини 21 Травня, 2018 39

9 червня у Львові в приміщенні готелю «Rius» відбудеться знакова подія для жінок, корті прагнуть розвиватися, навчатися та вдосконалюватися  – BeWoman Festival.

Фестиваль пройде вже втретє і збере близько 300 учасниць. Подія охопить широкий перелік лекційних тем: від самопізнання, розвитку до просування свого бізнесу, бренду та самопрезентації. Захід поєднує у собі мікс лекцій, бізнес-зустрічей, майстер-класів та закулісних розмов.

Учасниці матимуть унікальну можливість поспілкуватися з успішними жінками та цікавими спікерами, зокрема, з Людмилою Калабухоюбізнес-тренер, коуч, експерт з особистого брендингу; з Галиною Паньків – професійним стилістом, яка допомагає кожному знайти свій неперевершений стиль; з Катериною Балінською – медичним психологом; Оксаною Черненко – експертом-консультантом по жіночій самоцінності та багато інших відомих спікерів.

BeWoman Festival проходитиме на двох потоках:

✔ Зроби себе (Selfmade woman). Цей потік розкаже, як себе мотивувати, навчати, розвиватися та вдосконалюватися.

✔ Бізнес (Business lady). На цьому потоці дізнаєтесь, як відкрити свою справу, досягати цілей та рухатися вперед.

Ознайомитися із програмою, тематикою виступів і спікерами можна на сайті: http://festival.bewoman.in.ua/

Проведіть суботу у компанії цікавих та успішних жінок. Послухаєте історії успіху, дізнаєтеся багато корисної інформації та почерпніть заряд натхнення і енергії.

Коментарі

Позначки: ,