Призначено спецрозслідування причин смерті посадовця львівського ліцею

Новини 22 Квітня, 2019 118

фото ілюстративне з відкритих джерел

ГУ Держпраці у Львівській області призначено спеціальні розслідування 4 нещасних випадків, які сталися у квітні на Львівщині.

Як повідомляється на сайті ГУ Держпраці, 9 квітня   стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм ФОП Тереха. Водій отримав завдання  щодо перевезення працівників ВП “Шахта “Червоноградська”  з с. Низів Сокальського р-ну до ВП “Шахта “Червоноградська” та у зворотному напрямку. З невідомих причин він заїхав на територію ТзОВ «Фердінант Груп» в с. Острів Сокальського р-ну для проведення огляду автобуса. О 17 год. 05 хв. при проведенні огляду  потерпілий був смертельно травмований автобусом, який злетів з домкрату.

10 квітня стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з громадянкою, яка виконувала роботи на території в/ч А0807 у м. Самборі, відповідно до договору про виконання робіт укладеного з ТзОВ «Військсервіс-Волонтер». Громадянка виконувала роботи у їдальні на території в/ч А0807 м. Самбір Львівської області. Зранку 10 квітня її виявили без ознак життя у приміщенні їдальні. Ймовірна причина смерті – природня.

11 квітня  стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з заступником директора з адміністративно-господарської роботи Ліцею № 15 Львівської міської ради. Під час виконання поточних ремонтних робіт у ліцеї, заступник директора з адміністративно-господарської роботи зауважив, що матеріалів для продовження робіт не вистачає. Потерпілий разом з робітниками виїхали приватним автомобілем у магазин для придбання необхідних матеріалів. Під час поїздки потерпілий знепритомнів. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті – природня.

15 квітня стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з молодшим приймальником товарів магазину «Продукти-1207» ТзОВ «АТБ-Маркет». Молодший приймальник товарів близько 19 год. 00 хв пішов у туалетну кімнату магазину. О 19 год. 30 хв. його виявили у приміщені туалету, зачиненого зсередини, без ознак життя. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті – природня (відрив тромбу).

Коментарі

Позначки: , , ,