Операція «Урожай»: фіскали Львівщини «полюють» за необлікованими найманцями

Новини 31 Травня, 2019 65

Ілюстрація: "Буг"

Головне управління ДФС у Львівській області в травні 2019 року розпочало на Львівщині операцію «Урожай – 2019».

Як повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, під час операції буде проведено комплекс заходів як профілактичного характеру, так і контрольно-перевіркових щодо повноти нарахування та сплати податків юридичними особами, фізичними особами-підприємцями, громадянами, які є власниками земельних ділянок та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходів.

Як зазначається, перевірки будуть проводитись з метою упередження схем ухилення від оподаткування, виявлення та реєстрації необлікованих найманих працівників та легалізації їх заробітної плати: виїзди мобільних груп будуть моніторити виробництво продукції на всіх її етапах. Також будуть проводитися рейдові перевірки.

Для проведення перевірок створені спеціальні робочі групи, до складу яких увійшли представники фіскальної служби та інших контролюючих органів області, які, в першу чергу, проводитимуть заслуховування керівників суб’єктів господарювання, встановлюватимуть реальну кількість працівників, задіяних у сільськогосподарських роботах, фактичне використання сільськогосподарських угідь, а також здійснюватимуть перевірки щодо дотримання законодавства при виплаті заробітної плати.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,