На Львівщині поліція затримала військового, який зі спільниками переробляв стартові пістолети на бойові для продажу

Новини 01 Лютого, 2019 177

Фото ілюстративне. Джерело: Українські новини

На Львівщині правоохоронці затримали військовослужбовця та двох його спільників, які переробляли стартові пістолети на бойові з метою подальшого збуту.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, троє жителів Львівщини віком 38, 36 та 32 років, один з яких – військовослужбовець, переробляли стартові пістолети у бойові та реалізовували їх жителям Львівської області за ціною від шести до семи тисяч гривень за одиницю.

«31 січня у Миколаївському районі Львівщини правоохоронці затримали зловмисників під час реалізації шести одиниць зброї. У них також виявили вісімнадцять пістолетів, перероблених для відстрілу бойових набоїв та більше ста патронів калібру 9 мм. Вилучена зброя та боєприпаси скеровані на експертизу», – інформують у Нацполіції області.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Один з підозрюваних затриманий в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , , ,