Михайло Гичка відзначає ювілей

Новини 28 Серпня, 2019 1 107

генеральний директор КЗ ЛОР Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка. Фото Четверта студія

Генеральний директор Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка сьогодні, 28 серпня, відзначає ювілей – перші 60.

Про це у Фейсбуці інформує прес-служба установи.

“Наш шеф наділений особливими чеснотами та якостями. Доброта, любов та повага до людей, велике і відкрите серце, щирість та небайдужість – це все про нього. А ще він надзвичайно людяний, комунікабельний, веселий і позитивний… з ним не буває не цікаво… Михайло Гичка добрий керівник, люблячий батько та дідусь, вірний і надійний друг…”, – йдеться у повідомленні.

“Не шкодуйте за молодими роками, адже попереду ще багато років яскравого і золотого життя. Нехай Ваша золота осінь життя дарує безмежну радість, здоров’я і любов. Хай душа залишається такою ж молодою. Хай удача завжди посміхається. Щоб близькі міцно любили, щоб радісні і веселі емоції дарували натхнення.

А ще, сьогодні- 28 серпня наш шеф відзначає річницю одруження! Міцно обнімаємо Вас, Божої опіки і благодаті! Цінуємо Вас! Поважаємо Вас! Вітаємо усією командою на ймення Львівська обласна клінічна лікарня!”, – йдеться у повідомленні.

Опубліковано Михайлом Гичкою Середа, 28 серпня 2019 р.

Редакція ІВ “Четверта студія” приєднується до привітань і бажає Михайлу Михайловичу міцного здоров’я та усіляких гараздів.

Коментарі

Позначки: