Мешканець Львівщини хотів постріляти у зоні відчуження

Новини 18 Листопада, 2019 94

Чорнобиль. Фото: beyond.ua

Порушити режим та незаконно зі зброєю потрапити до зони відчуження на двох високопрохідних автомобілях намагались учора ввечері чотири громадяни України. Про це пише прес-служба ДПСУ, інформує Четверта студія.

Так, прикордонним нарядом від відділу «Іванків» Житомирського загону спільно із співробітниками Національної поліції під час несення служби було виявлено рух двох позашляховиків в напрямку території зони ЧАЕС. Правоохоронці зупинили транспортні засоби марок  «Land Rover» та «Ford», коли ті саме перетнули тилову межу забороненої території поза контрольними  постами.

В автомобілях перебували наші співвітчизники, жителі Дніпропетровської і Львівської областей та міста Києва. Окрім цього, в салонах іномарок під час огляду виявлено чотири одиниці нарізної зброї різних калібрів та одна гладкоствольна рушниця 22 калібру з боєприпасами до них.

Пояснили чоловіки свої наміри потрапити до зони відчуження бажанням пристріляти зброю на покинутій території.

Правопорушників притягнуто до відповідальності за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення. Нарізні карабіни «Sovage», «GSG 5», «Зброяр Z», «Kriss Vector», рушницю «ATA arms», а також майже 100 боєприпасів вилучено співробітниками Національної поліції.

Перевірочні заходи тривають.

 

Коментарі

Позначки: ,