Відомий карикатурист створив ролик про португальську збірну на Євро-2020 (ВІДЕО)

Спорт 11 Червня, 2021 451

Відомий карикатурист Омар Монамі перед початком Чемпіонату Європи з футболу створив мультиплікаційний ролик.

Монамі розмістив ролик на своїй сторінці в Instagram, пише Четверта студія.

У ньому він у жартівливій манері зобразив збірну Португалії та її лідера Кріштіану Роналду, який тікає з кубком від суперників.

Португальська команда – чинний переможець Чемпіонату Європи, на якому вона тріумфувала у 2016 році. Карикатурист свій фільм назвав “Кріштіану Роналду: місія нездійснена, частина 2” та запитав у своїх прихильників, чи вдасться, на їхню думку, португальцям зберегти титул. Сам Монамі залишив такий коментар: “Лише якщо зможе пройти Ноєра, Канте, Мбаппе й інших”.

Зазначимо, на груповому етапі Євро-2020 збірна Португалії зіграє з національними командами Угорщини, Німеччини та Франції.

Нагадаємо, союз європейських футбольних асоціацій зобов’язав збірну України прибрати з нової форми вираз “Героям слава”.

У відповідь українці запустили флешмоб “Героям слава!” на сторінці Міністерства закордонних справ Росії та на офіційній сторінці УЄФА у Facebook.

П’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко у Facebook закликав підтримати збірну України з футболу, а офіційне вітання української армії встановити на аватарку.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Omar Momani (@omarmomani)

Коментарі

Позначки: ,