Спортсмени світового рівня з Львівщини підтримують медиків

Спорт 18 Квітня, 2020 486

Спортсмени світового рівня з Львівщини підтримують медиків

Титуловані спортсмени Львівщини, шахістки Анна та Марія Музичук, волейболіст Горден Брова, борчиня Оксана Лівач, фехтувальниця Наталія Морквич, кульовик Павло Коростильов та легкоатлет Дмитро Дем‘янюк висловили слова підтримки та вдячності медичним працівникам, які борються з коронавірусною хворобою.

Відео підтримки розмістили на сторінці управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. Таким чином переможці та призери чемпіонатів Європи та світу, учасники Олімпійських Ігор, призери багатьох міжнародних турнірів долучились до соціальної кампанії #Підтримуюлікарів.

«Розуміємо, що у цей час медикам особливо потрібна наша підтримка. Спортсмени мають високий кредит довіри у суспільстві та повагу. Своїм прикладом вони можуть показати, наскільки важливо дотримуватись карантинних обмежень та з розумінням і вдячністю ставитись до роботи лікарів у такий складний період», – зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України запустило соціальну кампанію підтримки медиків #ПідтримуюЛікарів. МОЗ закликає кожного з вдячністю ставитися до відданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної хвороби та віддано рятують пацієнтів.

Коментарі

Позначки: