Режисер мультхіта “Викрадена принцеса” розповів про пропозиції працювати за кордоном

Культура 27 Грудня, 2021 51

Режисер мультхіта "Викрадена принцеса" розповів про пропозиції працювати за кордоном

Режисер найуспішнішого українського анімаційного фільму студії Animagrad “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила” Олег Маламуж після гучної прем’єри мультфільму отримував пропозиції працювати за кордоном, зокрема в Ірландії та Туреччині.

Про це Олег Маламуж розповів в інтерв’ю на ютуб-каналі “Титри”, пише Четверта студія.

“Після “Викраденої принцеси: Руслан і Людмила” були пропозиції їхати режисером до різних країн: була Ірландія, Туреччина, інші пропозиції. Вибирати було з чого.

Але було й кілька причин, чому я не поїхав. Одна з них: я розумів, що тут можу робити складніші проекти, а там у цій ситуації ти будеш режисером на більш простих проектах. Тому що переїхавши, ти все одно маєш пройти певний кар’єрний ріст. Також до якогось моменту мені було складно через англійську мову. Це зараз я практично легко розмовляю, а раніше розумів, що мав мовний бар’єр”, – зазначив український режисер анімації.

Він додав, що його не цікавили гонорари, які пропонувалися набагато вищі порівняно з українськими, але прагнув “зробити щось особливе, якісне, щоб це мало певну вагу на ринку”.

До слова, днями розробники українського мультфільму “Мавка” оприлюднили трейлер та назвали точну дату прем’єри – 29 грудня 2022 рік. Режисер проекту Олег Маламуж.

Коментарі

Позначки: